لایه برداری شیمیایی
لایه برداری شیمیایی
لایه برداری یا لایه برداری صورت به معنای جوانسازی پوست است که لایه رویی سلول های مرده پوست را از بین می برد و سلول های مجاور را تحریک می کند تا لایه ای با سلول های جدید و با کیفیت بهتر ایجاد کنند و در نتیجه باعث جوان سازی پوست می شود. روش های لایه برداری پوست متفاوت است که تفاوت آنها بر اساس لایه پوست، ترکیب مواد لایه بردار و نحوه انجام کار است. لایه بردار پوست برای رفع تغییر رنگ پوست، زبری سطح پوست و چین و چروک های ریز طراحی شده است. این کار پوست را نرم می کند، جوش ها را از بین می برد و پوست را صاف می کند.
در زیر چند مرحله از لایه برداری شیمیایی آورده شده است:
قبل از شروع جلسه لایه برداری شیمیایی، از کرم های بی حس کننده موضعی روی پوست استفاده می شود.
پس از اثر کرم های بی حس کننده روی پوست، یک ماده شیمیایی مخصوص برای لایه برداری بر روی پوست مالیده می شود.
پس از اتمام عملیات، این مواد با آب شسته می شوند.
یک لایه نازک از کرم مرطوب کننده برای حفظ شادابی پوست استفاده می شود.
درمان جای جوش در اصفهان
جوش های صورت خود را دستکاری نکنید، این کار باعث خونریزی جوش ها و اختلال در ترمیم آنها می شود. در واقع، ساده ترین و بهترین راه برای جلوگیری از جوش، دستکاری نکردن جوش ها است.
حتی اگر جوش ها با درد و خارش همراه باشد، به هیچ وجه آنها را فشار ندهید، این کار باعث ایجاد جای زخم روی پوست شما می شود.
مصرف مایعات و میوه و سبزیجات را فراموش نکنید. میوه ها و مایعات، به ویژه آب، پوست شما را در سریع ترین زمان ممکن ترمیم می کند. هر روز صبح با معده خالی یک لیوان آب بنوشید تا بدنتان سم زدایی شود.
استفاده نادرست و نابجا از ویتامین E نیز می تواند حساسیت های پوستی را تشدید کند یا حتی باعث اگزما شود.
بسیاری بر این باورند که قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند باعث از بین رفتن جوش شود. در حالی که این باور اشتباه است و اشعه ماوراء بنفش خورشید باعث از بین رفتن رنگدانه های پوست و تشدید لکه های پوستی می شود. بنابراین اگر به دلیل شرایط کاری یا هر دلیل دیگری مجبور به ماندن در زیر نور آفتاب هستید، حتما از ضدآفتاب ها و کلاه های ماسک دار با SPF30 استفاده کنید.
در رژیم غذایی خود دقت کنید و از مصرف بیش از حد قند و نشاسته مانند شیرینی یا برنج خودداری کنید و چربی بدن خود را متعادل نگه دارید.
به هیچ عنوان از لوازم آرایشی بی کیفیت و غیر استاندارد استفاده نکنید.
رعایت اصول بهداشتی را فراموش نکنید و پوست را به خوبی با شوینده های ملایم بشویید.
چگونه قرمزی جوش را درمان کنیم
اگر جوش ها به صورت لکه های قرمز روی پوست باقی بمانند، معمولاً به مرور زمان ناپدید می شوند و با پمادهای مخصوص یا لایه برداری ضعیف و میکرودرم ابریژن می توان به بهبود سریعتر آن کمک کرد. برای درمان این نوع به جای جوش از آن استفاده می شود.اما در مواردی که قرمزی شدیدتر و طولانی تر باشد می توان از لیزرهای مختلف مانند IPL یا PDL استفاده کرد.
اطلاعات بیشتر در سایت دکتر سپیده سعادتی